Меню
Количка

Блог RSS Feed

25 февр. Ритуал за почистване на Forlle'd при суха и чувствителна кожа
ANITA 0 834
Красива и здрава кожа –  това е резултатът от ежедневна грижа за себе си. Именно затова  щателното почистване на кожата е ритуал в Япония. Нежното последователно отстраняване на всички типове замърсявания, токсини и продукти  от жизнения цикълна кл..
10 юли 3 изненадващи факта за Органичната козметика
ANITA 0 852
Ползите за Вас и Природата от натуралната козметика.Когато става дума за грижа за кожата, няма съмнение, че природните продукти са задължителни. Ние постоянно сме изложени на замърсяване, химикали и различни видове пестициди от нашата околна среда,..
10 юли Философията на
0 833
Уникалната характеристика на „Арома Гардън“ е силата на използваните етерични масла във високи концентрации. Основател на компанията е г-н Флорент Раймонд, който е разработил две козметични серии – Дивайн и Голд сериите.Още от древни времена етери..
08 юли 5 важни съвети за съхранението на натуралната козметика
ANITA 0 804
Как да използваме правилно натуралната козметика?Едно от отличаващите качества на натуралната козметика е тяхната безвредност, поради липсата на синтетични консерванти  и рН-стабилизатори. Това предопределя нейната чувствителност при употреба и по..
08 юли Чувствителната кожа и вътрешния баланс
ANITA 0 828
Връзката с нашето емоционално състояние и начина на хранене.Чувствителност на кожата е едно от най-честите оплаквания. Проучванията показват, че над 50% от хората, описват кожата си като чувствителна и тук в EstyNatural ние винаги искаме да знаем ..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.