Уникалната характеристика на „Арома Гардън“ е силата на използваните етерични масла във високи концентрации. Основател на компанията е г-н Флорент Раймонд, който е разработил две козметични серии – Дивайн и Голд сериите.


Още от древни времена етеричните масла са били описвани като душата на растенията. В продуктите на „Арома Гардън“ се използват тези ценни природни есенции за Вас, за да дадат нов живот на вашата кожа. Използват се само висококачествени съставки в козметичните продукти, за да се гарантира вашата естествена красота.


„От Природата за Природата“ – е философията на основателя Флорент Раймонд, който започна със страст към етеричните масла. „Природата дава всичко необходимо на цветята, за да запазят своята красота срещу вятъра и времето. Стана ми ясно, че тези ценни масла дават на цветята прекрасният им външен вид.“


Именно тези качества могат да бъдат намерени в нашите продукти. Лечебният и регенериращ ефект на етеричните масла, както и техните очарователни аромати бяха в центъра на изследователската работа на Флорент Раймонд и неговият екип за развитие още от самото начало. Той също използва и скъпоценни суровини като чисто злато, хиалуронова киселина, витамин Е и С, за да засили дейността на етеричните масла.


„Аз използвам само най-добрите съставки в моите рецепти, така че да се създаде оптимален продукт. По мое мнение всяка жена е ценна точно както тя е създадена, защото тя е уникално красива.“


''Дивайн'' серията


„Физически и ефективно“ – Дивайн серията е грижа за лицето, която се откроява като уникална смес от 15 етерични масла. Регенерацията на клетката се активира и равновесието на кожата е възстановено. Ценните хранителни вещества съдържащи се в маслото от Безсмъртниче, витамин С и хиалуроновата киселина осигуряват влага. Тези продукти дават на кожата ви копринена гладкост и жизненост.


''Голд'' серията


„Естествено, ефективно и ценно“ – е най-отличителната характеристика на серията. Тази гама от продукти е разработена за взискателна кожа. 24-каратовите микрочастици проникват дълбоко в кожата и активират производството на колаген. В продължение на векове златото е било известно с лечебното и антиоксидантно действие. То насърчава обновяването на клетките на кожата, изглажда и хармонизира. Уникалната формула от чисто злато, масло от Смирна и Елеми дава антиейджинг ефект и кожата изглежда по-млада и сияйна.


„Сърцето ни бие в хармония с Природата“.


Продуктите са от чисти природни и биологични суровини, без полиетилен-гликол (PEG), без силикони и парабени. Използват се само естествени консерванти, дори ако те правят производството по-скъпо. Продукти са гарантирано 100% веган, без тестове върху животни и канцерогенни вещества. Дори опаковката на продуктите удовлетворява етичните принципи.


Сертифицирана натурална козметика – доверие базирано на органични суровини.


Натуралната козметика е нещо прекрасно – за вас, за вашата кожа, за околната среда. Продуктите не само трябва да отговарят на високите изисквания на нашите клиенти в ежедневните им нужди, но също трябва да са произведени в хармония с природата и околната среда. Пускането на пазара на нов продукт често се предшества от години на интензивна изследователска работа. В „Арома Гардън“ се прави всичко, за да се гарантира, че вие и околната среда сте удовлетворени. Именно по тази причина продуктите се тестват от независими организации. Ние проверяваме дали изходящите суровини са отгледани по биологичен начин, дали козметиката е тествана върху животни. В допълнение сме много горди, че нашите продукти са тествани по най-строгите дерматологични стандарти.


Лечебната сила на Природата е преоткрита.


Ефектът на продуктите се основава на специфичните характеристики на етеричните масла. Нашите уникални смеси снабдяват кожата с влага, изглаждат я и я укрепват. Хранителните вещества от есенциалните масла осигуряват гъвкавост и еластичност. Етеричните масла стимулират естествената регенерация на кожата чрез активиране на клетъчното делене. Това стимулира производството на еластин. Те имат антиоксидантен ефект, който предпазва от свободните радикали. Нашите продукти възстановяват равновесието на кожата. Следователно те са подходящи за всеки тип кожа. Резултатът е впечатляващ – сияен тен и подмладена кожа. С „Арома Гардън“ ще преоткриете лечебната сила на Природата.


Без консерванти, без парабени.


Ние не използваме изкуствени консерванти като формалдехит или парабени. Тези две вещества гарантират дълъг срок на годност и все още се използват в козметиката. Те дразнят лигавицата и могат да причинят рак. В „Арома Гардън“ етеричните масла се използват като консерванти, тъй като те притежават тези качества. В резултат нашите органични продукти имат срок на годност 18 месеца.


„Арома Гардън“ е веган и против опитите с животни.


Нито нашите продукти, нито техните съставки са били тествани върху животни, не дори чрез трети лица или извън страната. Съгласно текущите директиви за производство на козметика в ЕС вече не се позволява тестването на козметични продукти или техните съставки върху животни. Затова с изключително удоволствие ви гарантираме, че в „Арома Гардън“ натуралната козметика е абсолютно свободна от тестове върху животни и е веган.


Прозрачност по отношение на съставките.


За „Арома Гардън“ вашите права като потребител също включват прозрачност по отношение на съставките. Това означава, че няма какво да се крие по отношение на съставките на рецептата. Точно обратното, ние искаме да покажем прекрасните природни суровини, които използваме.


Суровините се изследват за качество и произход. Висококачествените съставки като етерични и растителни масла са елемент от чудесно съвместима козметика, които съдействат всяка кожа да изглежда уникално.   


Екологично чиста, естествена козметика


Любовта към Природата автоматично води до уважително отношение и опазване на околната среда. Ние сме избрали прости концепции и къси растояния. Нашата опаковка може да се рециклира. Не се провеждат тестове с животни, тъй като те не са необходими, поради използването на естествени съставки.


„Арома Гардън“ натурална козметика произведена в Германия.


Ние с нетърпение очакваме да получим Вашата поръчка. В нашият он-лайн магазин постоянно ще намерите атрактивни предложения и ние ще Ви държим в течение чрез нашия бюлетин и Фейсбук страница. Ние предлагаме натурална козметика директно от производителя.


„Арома Гардън“ – от Природата за Природата.