Красива и здрава кожа   това е резултатът от ежедневна грижа за себе си. Именно затова  щателното почистване на кожата е ритуал в Япония. Нежното последователно отстраняване на всички типове замърсявания, токсини и продукти  от жизнения цикълна клетките – това е залог за Вашата младост  и красота.


При суха, дехидратирана и чувствителна кожа:1 Стъпка: Hyalogy P-effect Clearance Cleansing - Почистващо средство за първия етап


Почистващата емулсия е разработена специално  за ефективно и дълбоко почистване на кожата. Натуралните почистващи компоненти прекрасно разтварят всички мастноразтворими замърсявания, натрупвани върху кожата, в това число и от декоративна козметика, компоненти от околната среда, собствени продукти от обмяната на кожата. Емулсията дълбоко  прониква в порите на кожата и ги почиства отвътре, което води до предотвратяване на образуването на комедони.


Съвет на козметолога: продуктът не се измива. Употребата му води до полиране на кожата. Когато предварително е почистена кожата можете да разтривате с енергични движения до 3-4мин., но ако използвате върху замърсената кожа се препоръчва бързо нанасяне на следващия продукт.


 


2 Стъпка: Hyalogy Creamy Wash - Почистващо средство от втория етап за чувствителна кожа


След като вече сте нанесли първият продукт от Ритуала за почистване на Forlle’d, следва изключително приятната пяна. Лекият почистващ мус е предназначен  за грижа за много чувствителна,  раздразнена,суха и склонна към зачервявания кожа на лицето.


Разтривате пяната с нежни масажни възходящи движения и обилно изплаквате с хладка вода.


Така почистена кожата е подготвена за следващите етапи от вашия ежедневен ритуал за грижа за кожата на Forlle’d.

Съвет на козметолога: През седмица или 10 дни можете да повтаряте Ритуала за почистване на Forlle’d два пъти един след друг. Това води до дълбоко почистване на порите на кожата и гарантира сияен и равномерен тен.