Hyalogy β Серум за корекция на мимически бръчки 30ml

Hyalogy β Серум за корекция на мимически бръчки 30ml

Производител:Forlle'd
Модел:1260
Бонус точки:327
Наличност:В наличност
 • 327.00лв

Опции

      • Намаляване на мимическите бръчки и „пачи крак“
      • Лифтинг и подмладяване
      • Стимулира регенерацията на клетките


      Показания: Мимически бръчки; „пачи крак“ в зоната около очите; повишаване и удължаване на ефекта от инжектиран ботокс; грижа след естетически операции. Подходящ за всички типове кожа.

      Препоръчителна възраст: 25+


      Нискомолекулният серум на основата на нанотехнологиите по своето действие представлява безинжекционен аналог на ботулиновия токсин. Серумът съдържа мощен пептиден комплекс и благодарение на иновативните съставки - изглажда мимическите бръчки, оказва изразено миорелаксиращо и лифтинг действие, повишава способността на кожата да синтезира колагеновите влакна, подобрява структурата на матрикса на дермата.
      Серумът е незаменим за повишаване ефективността и продължаване на ефекта от инжекционни корекции с ботокс. Продуктът е предназначен за точково нанасяне върху проблемните зони и може да бъде използван за грижа от всички типове и фототипове кожа.


      Мощен серум против бръчки, базиран на нанотехнологии със сходни резултати като ботокс, но без необходимост от инжектиране.
      Ацетилхексапептид-8 (аргирелин) е основната активна съставка. Помага да се направи кожата многократно по-пропусклива поради комбинацията от нискомолекулна Хиалуронова киселина, Йонизирана платина и Злато. По-голяма пропускливост означава, че серумът може да проникне по-дълбоко и да бъде много по-ефективен. В резултат на това способността на кожата да синтезира колагенови влакна се увеличава и структурата на дермалната матрица се подобрява. Когато се прилага серумът Hyalogy β, фибробластите се стимулират с ясни подмладяващи ефекти.      Тип кожа: Подходящ за всички видове кожа и за всяка възраст. Идеален в случаите, когато не е възможно да се правят инжекции. Серумът може да подпомогне удължаването на ефекта от инжекционните процедури.      Начин на приложение: На почистена кожа нанесете няколко капки от Forlle'd Lotion с леки потупващи движения, които помагат да се абсорбира. След което, приложете Hyalogy β (около 0,1-0,2 ml.) локално върху области на лицето, където бръчките са най-очевидни, помогнете да се абсорбира с нежно потупване. Не търкайте! След което, нанесете серум Forlle'd, според нуждите върху цялото лице. Завършете с прилагане на любимия Forlle’d крем. Повторете тази процедура два пъти дневно.      Домашна грижа: Продължителността на курса зависи от състоянието на кожата. Минималният курс е с продължителност 1 месец, а стандартният е 2 месеца. За пациенти с възраст 50+ години, може да се използва ежедневно. Нанасяйте ежедневно сутрин и/или вечер след лосион Forlle’d, като след серума нанесете любимия серум върху цялото лице и крем Forlle'd.      Възможни приложения:
      ·      Като алтернатива на инжекциите с ботулинов токсин, за пациенти които не искат да инжектират. Продължителността на курса е най-малко 2 месеца, в зависимост от състоянието на кожата. Прилагайте 2 пъти на ден.
      ·      Като продукт, който удължава резултатите от инжекциите на ботулинов токсин. Началото на курса е не по-рано от месец след инжекциите. Прилагайте 2 пъти на ден.


      Основни съставки:
      Подмладяване и антиоксидантна защита: ацетил хексапептид – 8, палмитоилпентапептид - 4, дипептиддиаминобутирол бензиламиддиацетат
      Антиоксидантна защита: коензим Q10
      Стимулация на клетъчната регенерация: екстракт от листа на женско биле, креатин
      Овлажняване  и възстановяване на водния баланс: трехалоза, нискомолекулна Хиалуронова киселина, хидролизиран протеин от мембраната на яйчена черупка, хидролизиран перлен протеин (конхиолин)
      Омекотяване и защита от загубата на влага: сквалан
      Минералния баланс: комплекс от йонизирани минерали (Ca+, K+, Zn2+, Na+, MG2+)
      Активни съставки: сквалан, коензим Q10, нискомолекулна Хиалуронова киселина, йонизирано злато и платина, хидролизиран мембранен протеин, хидролизиран перлен протеин (conchiolin), ацетилхексапептид-8, палмитилпентапептид-4.      ·      Традиционно висококачествени японски продукти.
      ·      Най-високата степен на пречистване на използваните компоненти.
      ·      Най-висока ефективност е характеристиката на продуктите.
      Продуктът не съдържа парабени, изкуствени оцветители и аромати, без вредни съставки за кожата.


      Произход: Япония


      Арабаджи 08/10/2020

      Уникален продукт със феноменален резултат

      star star star star star

      Напишете мнение

      Забележка: HTML не се поддържа!
          Лош           Добър