За EstyNatural

Продуктите можете да видите и закупите на място от Козметичен кабинет Анита Петрова в салон "Cool Vision", бул."Прага" 32, София.

Повече информация за Козметичен кабинет Анита Петрова в www.petrovacosmetics.eu

100% Органична грижа и красота.

  • Получавате подарък – безплатни мостри към всяка поръчка!
  • Всички продукти са 100% оригинални и с гарантиран произход!
  • Всеки клиент получава консултация според типа кожа и нужда, каква е необходимата грижа.

Estynatural е български он-лайн магазин специализиран в продажбата на  висококачествена органична козметика. Ние сме селектирали производители от цял свят с козметични продукти, създадени в хармония на Човека с Природата.

Estynatural – органичен он-лайн магазин, гореща точка за сертифицирана премиум натурална грижа за кожата и косата.

Ето това ни прави специални - Зеленият лукс е модерен!

Ние сме оазис за любителите на изискан стил, съчетан с грижа за собственото здраве и опазване на околната среда.

Елегантност, изисканост и ефикасност на достъпни цени. Органични и натурални марки, които осигуряват както ефикасност с тяхната употреба, така и усещане за лукс. Целта ни е да осигурим на нашите клиенти натурална и органична грижа за тяхната кожа както за нормална и чувствителна, така и проблемна кожа и грижа за бъдещи майки и бебета.

Ние работим с партньори, които спазват етичния кодекс за опазване на околната среда, без тестване на продуктите върху животни и веган продукти. Всички са с ангажимент и стоят зад качеството на своите продукти, с внимание към детайла и чувство на естетика и стил.

Предлаганите продукти съдържат най-доброто, от това което може да предложи природата като органични съставки. Всички са сертифицирани – съдържат само натурални съставки, без парабени, без оцветители, без консерванти, подобрители или изкуствено добавени аромати.

Нашата кожа е един от най-важните ни органи, ето защо трябва да се отнасяме отговорно с нея. Употребявайки натурални, органични козметични продукти ние се грижим за цялостното ни здраве, добър външен вид и красота на кожата. Всички продукти са внимателно подбрани и тествани от експерти, преди да бъдат пуснати в производство за ефикасност, чистота и съвместимост с нуждите на кожата. А преди да ги добавим към нашата селекция ние от EstyNatural сме ги тествали лично, за да сме напълно убедени какво Ви предлагаме, а повярвайте то е от най-доброто в световен мащаб.