Меню
Количка

Почистваща грижа

Почистваща грижа
Производител: Forlle'd
Сетът за пътуване на японската нано козметика Forlle'd съдържа следните продукти: 1. Hyalogy Clearance Cleansing 10gr. - Първа стъпка за почистване на лицето. Без измиване. 2. Hyalogy Re-purerance wash 10gr. - Втора стъпка за почистване на нормална и комбинирана кожа. Крем-пяна,..
129.50 лв.
Производител: Forlle'd
Най-продаваният препарат за отстраняване на всички типове грим в областта на очите и устните, с формула на основата на натурални масла на японската нано козметика Forlle'd премахване на грим от очите и устните, включително водоустойчив нежно почистване на кожната повърхност превенция на фи..
199.00 лв.
Производител: Forlle'd
Ежедневна почистваща грижа за нормална, смесена и мазна кожа Втори етап за почистване на кожата, първата стъпка от дълбокото почистване е Hyalogy Clearance cleansing Почистване на повърхностните замърсявания по кожата Противовъзпалително и оздравително действие Показания: п..
151.00 лв.
Производител: Forlle'd
Първи етап от ритуала за почистване на кожата с Forlle’d Отстраняване на мастноразтворимите замърсявания Дълбоко почистване на кожата Възстановяване на хидролипидния баланс Омекотяваща ексфолиация на клетките Отстраняване на упорития грим Емулсия - първа стъпка от почистването на..
151.00 лв.
Производител: Forlle'd
Втори етап на почистване на чувствителна и суха кожа Почиства повърхностните замърсявания по кожата Омекотява, подхранва и успокоява Овлажнява и стимулира регенерирането Помага за съживяване на уморена кожа Насърчава равномерния тен Показания: При суха, дехидр..
199.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.