Меню
Количка

Primavera®


Философията на PRIMAVERA®  се основава на разбирането, че холистичната перспектива за здравето и красотата балансира тялото, ума и душата за подобрено благополучие и хармония.

Експертни познания и над 35 години опит с растения, ароматерапия и органична грижа за кожата като източник на вдъхновение за другите, споделяйки любовта към природата и човечеството.

Primavera — богинята на пролетта — е печат за качество, представляващ чисти, натурални продукти, справедливи търговски практики с органични партньори и уважение към хората и планетата.

НАГРАДА - GREEN BRAND AWARD (Зелена марка на Германия)

От 2013 г. насам PRIMAVERA получи реномираната награда GREEN BRAND AWARD за шести път. Международната организация Green Brand потвърди, че PRIMAVERA успява да подобри резултатите си по отношение на потреблението на ресурси, устойчивостта и екологията в сравнение с миналите години.

Производител: Primavera
Нощният крем и маска PRIMAVERA - изглаждане и обновяване е чувствено изживяване с чиста растителна сила. Обновяващ нощен крем и маска в едно, които възстановяват кожата и помагат за изглаждане на неравномерната текстура.100 % натурални и 84.3 % органични съставки в съответствие с NATRUEНощният крем ..
76.00 лв.
Производител: Primavera
Тайната на вечната младост - Glowing age!!!Дневният крем за зряла кожа, който енергизира, реструктурира и стяга кожата.100 % натурални и 77.2 % органични съставки в съответствие с NATRUEДневният крем PRIMAVERA е уникалната симбиоза от естествена ефективност и фантастично усещане върху кожа..
76.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.