Меню
Количка

VOYA

VOYA предлага революционна гама от ориентирани към резултати продукти за лице и тяло на основата на морски водорасли, съчетаващи опита на най-добрите световни козметични учени с познанията на VOYA за терапевтичните ползи от морските водорасли.

Знаейки, че всеки тип кожа трябва да се третира по различен начин, в VOYA внимателно избираме конкретен вид водорасли за използване във всеки от нашите продукти за лице.

VOYA работи с най-напредналите козметични учени, за да формулира нашите високоефективни продукти за грижа за лицето и тялото на основата на морски водорасли. Най-новите независими научни изследвания на VOYA  за ефикасността на морските водорасли, завършени съвместно с Изследователския център за биотехнологии Шанън към Технологичния институт, потвърждават, че морските водорасли имат дълбок ефект върху антиоксидантната защита, производството на колаген и качеството на кожната бариера.


Няма производители в списъка.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.