Меню
Количка

Colway

Colway е иноватор в световната козметология, в стремежа си да осигурим най-естествената, 100% натурална и най-ефективна комплексна грижа за човек.

Повече от 10 години предлага най-висококачествената козметика на основата на колаген с трансдермална активност и уникални хранителни добавки – съчетали в себе си напълно естествени природни съставки, с възможностите на ултрамодерните съвременни технологии.

Colway предлага най-качествените натурални и напълно усвоими от човешкия организъм продукти, които изцяло да отговарят на очакванията и потребностите на съвременното общество.

Хидратите на рибния колaген се добиват само в Полша, използвайки патентован метод. Производственият метод е патентован от д-р Andrzej Frydrychowski (патентен №206813). Всяко друго лице, което произвежда колагенов гел чрез хидратация на рибни кожи, извършва плагиатство и продукти, които не включват гореспоменатия патентен номер на опаковката, могат да бъдат с ниско качество.

Брандът NATURAL COLLAGEN - PLATINUM, SILVER, GRAPHITE е представен за първи път на европейския пазар от COLWAY.

Производител: Colway
Нов, луксозен Pearl AteloCollagen за грижа за лицето и тялото.Натурален колаген COLWAY се извлича от рибен колаген. Той стимулира клетките да произвеждат собствен колаген. При контакт с кожата естественият колаген се разпада на пептиди и аминокиселини, които проникват през всички външни слоеве н..
177.00 лв.
Производител: Colway
Cellular AteloWater е ревитализиращ мист за лице, която има състава на течност, която запълва клетките в човешката кожа.Тя е богата на свободни йони на минерали и микроелементи. Участва в метаболитните процеси на клетката и е полезна в процеса на усвояване на колаген.Cellular AteloWater е обог..
77.00 лв.
Производител: Colway
Atelocream MC2 е първият крем в света, който съчетава три преломни открития в един продукт: биомиметика, система с течни кристали и ателоколаген (биомиметичните пептиди насърчават кожата да имитира процеси, открити в по-млада кожа).Това е страхотен крем за лице против стареене.Биомиметичният крем..
137.00 лв.
Производител: Colway
АтелоКолаген е изключителен първокласен анти-ейдж продукт за взискателни хора, които искат да се грижат перфектно за външния вид на лицето, шията и деколтето. Уникалната му комбинация от три вида активен трансдермален колаген, които действат синергично, инхибират процесите на стареене, тъй ..
159.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.