Меню
Количка

Четки за грим

Производител: Alissa Beaute
Четката е предназначена за лесно нанасяне на пудра.Размер: 3 х 7см..
71.00 лв.
Производител: Zao Organic
Палитрата Desert rose Palette се на Zao Organic състои от:Превъзходна мозайка: Тази пудра с блясък и бронзиращ ефект се състои от руж 327, бронзираща пудра Terracotta Cooked 342 и нова златиста пудра за блясък SHINE UP POWDER 312. Позволява озаряване, като същевременно придава много естествен ефе..
134.50 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е перфектна за нанасяне на течен фон дьо тен. Компактна, кадифено нежна, с ъглова форма за оптимален ефект при нанасяне на продукта. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени синтетични влакна, които не предизвикват алергични реакции и са лесни за поддържане..
45.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е за оптимално нанасяне на сенки за очи. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени фини синтетични влакна и не предизвикват алергични реакции. Постигат се страхотни резултати благодарение на гъстотата на косъма. Имат красив дизайн с логото на Idun Mi..
28.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е за оптимално нанасяне на руж и бронзант. Ъгловата форма на четката помага за перфектното нанасяне и контуриране на скулите. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени фини синтетични влакна и не предизвикват алергични реакции. Постигат се страхотни резултат..
32.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е подходяща за нанасяне на пудра и бронзант. Кадифено нежна при използване, с нея се постигат уникални резултати благодарение на гъстотата на косъма. Направена от най-фини синтетични влакна, не предизвиква алергични реакции. Всички четки на Idun Minerals имат красив ди..
48.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е за оптимално нанасяне на течен консилър. С кадифено нежната четка се постига най-фино нанасяне на консилъра и покриване и на най-малките несъвършенства. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени фини синтетични влакна и не предизвикват алергични реакции. П..
28.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Универсална четка за всички видове пудра и руж. С нея се постига уникален грим благодарение на добре прецизираната дължина на влакната. Изработена от премиум "Таклон", от най-фини синтетични влакна. Не предизвиква алергични реакции и е удобна за поддържане. Всички четки на Idun Minerals имат красив ..
36.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум „Таклон“ е сгъваема за лесно и хигиенично използване при пътуване. Подходяща е за оптимално нанасяне на фон дьо тен на прах, както и за други пудри за лице. Постигат се страхотни резултати, благодарение на гъстотата на косъма. Всички Idun Minerals четки са от най-фини син..
45.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Кабуки четка от премиум "Таклон" за оптимално нанасяне на минерален фон дьо тен. Кадифено нежна за кожата, с тази четка се нанася перфектно прахообразния фон дьо тен. Всички Idun Minerals четки са изработени от висококачествени синтетични влакна, не предизвикват алергични реакции и са удобни за подд..
45.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Козметичната гъбичка помага за оптималното нанасяне на фон дьо тена, като поема минимално количество и го разнася с прецизност без да оставя следи. Има удобна капковидна форма с логото на Idun Minerals. Може да се използва както суха, така и мокра, в зависимост от желания ефект и усещане. След ..
18.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
IDUN Minerals Brush Cleaner е бързо изсъхващ спрей, който се използва, за да се поддържат четките чисти между употреба. Напръскайте със спрея върху тъкан (не директно върху четката), докато не е влажна. Почистете след това четката над влажната тъкан, докато всички следи от грим бъдат отстран..
30.00 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.