Меню
Количка

Четки за грим

Производител: Zao Organic
Палитрата Desert rose Palette се на Zao Organic състои от:Превъзходна мозайка: Тази пудра с блясък и бронзиращ ефект се състои от руж 327, бронзираща пудра Terracotta Cooked 342 и нова златиста пудра за блясък SHINE UP POWDER 312. Позволява озаряване, като същевременно придава много естествен ефе..
134.50 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е перфектна за нанасяне на течен фон дьо тен. Компактна, кадифено нежна, с ъглова форма за оптимален ефект при нанасяне на продукта. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени синтетични влакна, които не предизвикват алергични реакции и са лесни за поддържане..
45.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е за оптимално нанасяне на сенки за очи. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени фини синтетични влакна и не предизвикват алергични реакции. Постигат се страхотни резултати благодарение на гъстотата на косъма. Имат красив дизайн с логото на Idun Mi..
28.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е за оптимално нанасяне на руж и бронзант. Ъгловата форма на четката помага за перфектното нанасяне и контуриране на скулите. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени фини синтетични влакна и не предизвикват алергични реакции. Постигат се страхотни резултат..
32.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е подходяща за нанасяне на пудра и бронзант. Кадифено нежна при използване, с нея се постигат уникални резултати благодарение на гъстотата на косъма. Направена от най-фини синтетични влакна, не предизвиква алергични реакции. Всички четки на Idun Minerals имат красив ди..
48.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум "Таклон" е за оптимално нанасяне на течен консилър. С кадифено нежната четка се постига най-фино нанасяне на консилъра и покриване и на най-малките несъвършенства. Всички четки на Idun Minerals са от висококачествени фини синтетични влакна и не предизвикват алергични реакции. П..
28.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Универсална четка за всички видове пудра и руж. С нея се постига уникален грим благодарение на добре прецизираната дължина на влакната. Изработена от премиум "Таклон", от най-фини синтетични влакна. Не предизвиква алергични реакции и е удобна за поддържане. Всички четки на Idun Minerals имат красив ..
36.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Тази четка от премиум „Таклон“ е сгъваема за лесно и хигиенично използване при пътуване. Подходяща е за оптимално нанасяне на фон дьо тен на прах, както и за други пудри за лице. Постигат се страхотни резултати, благодарение на гъстотата на косъма. Всички Idun Minerals четки са от най-фини син..
45.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Кабуки четка от премиум "Таклон" за оптимално нанасяне на минерален фон дьо тен. Кадифено нежна за кожата, с тази четка се нанася перфектно прахообразния фон дьо тен. Всички Idun Minerals четки са изработени от висококачествени синтетични влакна, не предизвикват алергични реакции и са удобни за подд..
45.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
Козметичната гъбичка помага за оптималното нанасяне на фон дьо тена, като поема минимално количество и го разнася с прецизност без да оставя следи. Има удобна капковидна форма с логото на Idun Minerals. Може да се използва както суха, така и мокра, в зависимост от желания ефект и усещане. След ..
18.00 лв.
Производител: IDUN Minerals
IDUN Minerals Brush Cleaner е бързо изсъхващ спрей, който се използва, за да се поддържат четките чисти между употреба. Напръскайте със спрея върху тъкан (не директно върху четката), докато не е влажна. Почистете след това четката над влажната тъкан, докато всички следи от грим бъдат отстран..
30.00 лв.
Производител: Antipodes
Мекият естествен косъм на Antipodes Kabuki  четката позволяват постоянно еднакво нанасяне на пудрата, без да остават остатъците от пудрата или косъмчета от четката, което често се случва при използването на синтетични четки. Ежедневен ритуал: Ще бъдете възнаградени с най-малко шест месеца еж..
48.00 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.